Gå vidare till våra bolag:

anva-1

AnVa Polytech

AnVa Polytech är en kvalificerad partner inom utveckling och tillverkning av elastomera produkter, med hög kompetens hela vägen från idé till leverans av tjänst och produkt.

Läs mer ›

anva-1

AnVa Polytech UAB Litauen

AnVa Polytech UAB är en produktionsenhet i Birzai, Litauen och är ett dotterbolag till AnVa Polytech AB. AnVa Polytech UAB producerar formsprutade elastomerprodukter samt utför montering av gummi/TPE/plast/metall produkter. Vi lägger största fokus på kvalitet och leveranser i rätt tid.

Läs mer ›

anva-2

AnVa Components

AnVa Components levererar högkvalificerade produkter i legerat stål till en global marknad. Här finns den nödvändiga kompetensen, de moderna resurserna och förmågan att se kundens behov.

Läs mer ›

anva-3

AnVa Tubes & Components

AnVa Tubes & Components hjälper till med materialval samt lagerhåller och kapar specialrör och stångmaterial från världsledande leverantörer till världsledande och krävande industrikunder. Vi bidrar också med effektivt logistikkunnande.

Läs mer ›

anva-3

AnVa Arion Sweden

Arion Sweden erbjuder legotillverkning i rör och tunnplåt med konstruktionssupport och lösningar inom maskinsäkerhet. Arion Sweden ligger i Hjo i Västergötland. Våra leveranser har rätt kvalitet och vi har en mycket hög leveranssäkerhet.

Läs mer på www.arionsweden.anva.se

anva-3

AnVa KSG

AnVa KSG är komponenttillverkare och systemleverantör åt verkstadsindustrin samt offshore. Vi arbetar med plåtformatering, svetsning, maskinbearbetning i vår verkstad i Trollhättan. 
Vi kan utöver ovan nämnda tjänster erbjuda värmebehandling, ytbehandling, skärande bearbetning av större segment och OFP.
AnVa KSG  är certifierade enligt  ISO 3834-2 och ISO 9001:2008.

Läs mer >

anva-3

AnVa Rostfritt & Smide

Rostfritt & Smide har en lång tradition av att hantera specialprojekt inom kvalificerad plåtbearbetning så som laserskärning, kapning, klippning, kantpressning, stansning, slungblästring, robotsvetsning och svetsning. På nolltid anpassar vi vår produktion till just era behov. Ingenting är omöjligt. Det vet vi av erfarenhet. Att utveckla och utvecklas skall vara enkelt.

Läs mer på www.rostfrittosmide.se

anva-3

AnVa Titech System

Titech System är en kvalificerad mekanisk verkstad med kompletta resurser inom plåt, skärandebearbetning, svets, montering och dokumentation. Vi erbjuder systemlegotillverkning och lösningar inom materialhantering. Titech System ligger i Tidaholm i Västergötland. Våra leveranser har rätt kvalitet och vi har en hög leveranssäkerhet.

Läs mer på www.titech.anva.se